Witam wszystkich

Monika w kuchni

IMG_20131226_020159.jpg

Tarta z kremem i borówkami

IMG_20130721_103934.jpg

Szynka pieczona

IMG_20130714_0941131.jpg

Gofry

IMG_20130131_081039.jpg

Łódeczki zapiekane

IMG_20130729_101658.jpg

Naleśniki

IMG_20130530_034133.jpg

Ptysie

IMG_20130125_063229.jpg

Tarta z jabłkami

IMG_20131222_105140.jpg

Tiramisu

IMG_20140316_114324.jpg

Żeberka w sosie

IMG_20131114_023428.jpg

Zupa fasolowa

IMG_20130329_013842.jpg

Zupa pomidorowa

IMG_20130120_101313.jpg

Boczek pieczony

IMG_20130523_104435.jpg

Beza

DSC_0573.jpg

Podsmażanie grzybów przed zamrożeniem

Grzyby nazbierać w lesie.

Oczyścić, umyć,pokroić i wrzucić na chwilkę na durszlak. Następnie wrzucić na rozgrzaną patelnie (teflonową) z roztopionym masłem. Przykryć na chwilkę pokrywką i smażyć aż do odparowania wody. Przełożyc do garnka. Zimne wstawić do lodówki. Na drugi dzień przełożyć do torebek i tak opisane włożyć do zamrażarki.

2c komentarze/y do Podsmażanie grzybów przed zamrożeniem

Odpowiedz

  

  

  

Możesz użyć tych znaczników HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>